Casa Alma består af to separate lejligheder (billedgaleri nederst på siden)

Husets hovedlejlighed kalder vi "Il Convento" - og det det egentlige hovedhus. Da vi renoverede huset besluttede vi også at inddrage den gamle stald som ligger i underetagen, men over terræn og med en rimelig god rumhøjde. Det er blev til en fin lille og meget hyggelig lejlighed, der gør huset helt perfekt til at dele fx, hvis man er flere generationer afsted. Se billeder og planløsning for denne lejlighed under "Anneks.

Annekset er i perioder beboet af ejerne og kan derfor kun lejes som supplement til den store lejlighed, ifølge aftale med ejerne.

Scroll ned for at se billedgalleri. Billeder, planløsning og beskrivelse af Il Convento  herunder.

"Il Convento" - husets øverste etage

Lejligheden er husets hjerte med meget lyse, højloftede og æstetiske rum, hvor mange arkitektoniske detaljer er bevarede. I det store køkken kan man samles og her er der direkte udgang til den store altan med guddommelig udsigt.

Lejligheden er i forskudte planer med plads til 4 (2) personer i henholdsvist 2 gode dobbeltværelser heraf skønt, meget stort master-bedroom, samt mindre dobbeltværelse.

Deudover er der en ekstra soveplads til 1 person i kontor/gennemgangsværelse og mulighed for opredning i det store soveværelse. Stue, køkken og master bedroom er med  store vinduer og åbent op til tagkonstruktion.

Stor altan m panoramaudsigt, samt lille have m endnu en terrasse. To originale pejse, hvoraf den ene har indbygget brændeovn.  Stort badeværelse, med to håndvaske og brus  + vaskerum. Køkken-alrum med alle facilteter og direkte udgang til altan med spiseplads.

I køkkenet findes stort køleskab med fryser. Lækkert gaskomfur med 5 blus + stor ovn med varmluft/grill.

Hele lejligheden er indrettet lyst og indbydende, med en blanding af nyt og gammelt.

 
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk